Slik bytter du BPA-leverandør

Kommunen din bestemmer hvordan de vil organisere BPA i sin kommune. Som oftest har de avtale med flere BPA-leverandører som du kan velge mellom.  Det er gjennom en slik leverandør du som arbeidsleder vil ansette BPA-assistentene som skal bli en del av din hverdag.

Dersom du allerede har en annen BPA-leverandør i dag, kan du bytte til Assent hvis vi har konsesjon i kommunen din. Se oversikt over hvor vi tilbyr BPA her. Hvis du har spørsmål til oss om samarbeid, blir vi alltid glade om du ringer og spør om alt du lurer på.

Hvorfor bytte til Assent?

Vi har lang og bred kompetanse og erfaring innen BPA, og velger du oss får du en nær og personlig leverandør. Vi er opptatt av å gi deg trygghet og støtte hele veien. Det er derfor vi sier at med oss som leverandør har du «Assent i ryggen».

Assent har lang erfaring innen fagområdet, og er en samarbeidspartner som kjenner viktigheten av stabilitet, forutsigbarhet og trygghet i hverdagen. Vi er opptatt av å skreddersy hver BPA-ordning til den enkeltes behov og ønsker. Vi bistår med rekruttering og opplæring av assistenter, og som assistentenes arbeidsgiver vil vi stå ansvarlig for utforming og signering av kontrakter, fakturering, kvalitetssikring og oppfølging av månedlig timeforbruk. Hos oss vil du få en egen kontaktperson som vil ha jevnlig oppfølging med deg og bistå når det er behov.

Med en BPA-ordning fra Assent kan hverdagen din bli enklere og tryggere.

Hvordan bytte til Assent?

Dersom du skulle ønske å bytte til Assent, kan du se oversikten over hvilke kommuner vi tilbyr BPA i her. Vil du vite mer om virksomhetsoverdragelse, ring oss gjerne på 453 30 231! Husk at du beholder dine assistenter selv om du bytter leverandør, og leverandørbyttet vil ikke utgjøre noen forskjell i lønn for dine assistenter.

Slik bytter du leverandør:

  • Du må ta kontakt med din saksbehandler/kommunen din for å gi beskjed om at du vil bytte leverandør til Assent.
  • Du må også si opp din nåværende leverandør.
  • Etter at Assent har mottatt bekreftelse fra kommunen din tar vi kontakt med deg og ordner en avtale.
  • Assent vil sikre en så smidig overgang som mulig, og vil lytte til dine behov og hva du ønsker av oss som leverandør.
  • Du får en egen kontaktperson i Assent som vil følge opp overgangen og driften av din BPA-ordning.

Du kan selvsagt også ta kontakt med oss for råd og assistanse i prosessen. Ring oss på 453 30 231 eller send en e-post til bpa@assent.no i dag, så hjelper vi deg!